Promocja językowa LINGO

No wiec moja stronka

Tu można chwalić się stronami swojego autorstwa jak również dawać różne porady związane z tworzeniem stron www.

Moderator: Moderatorzy

Postprzez dolorismachina Wt mar 20, 2007 20:59 pm

nie podoba mi sie pewien wpis w kodzie
Kod: Zaznacz cały
<meta name="Generator" content="MMP3 by www.jahoart.eu, MMP3 by www.jahoart.eu, MMP3 by www.jahoart.eu" />
<meta name="Generator" content="Joomla! - Copyright (C) 2005 - 2006 Open Source Matters. All rights reserved." />
dolorismachina
obserwator
obserwator

Postprzez jermey Wt mar 20, 2007 21:38 pm

dolorismachina przeczytaj sobie ten topic (dokladnie moj post na samym dole) i zrozumiesz istnienie tych linijek kodu
http://www.forum.ithelpdesk.pl/viewtopic.php?t=44&postdays=0&postorder=asc&start=20
oraz edit mojego drugiego posta w tym topicu...
>:3 JHB i takie tam...
jermey
początkujący
początkujący

Postprzez D3v!l_ziom Śr mar 21, 2007 08:10 am

No więc jermey skoro użyłeś Joomla, to nie ma co oceniać. To NIE JEST TWOJA STRONA :!: Myślę mnabialek, żeby wprowadzić zakaz w regulaminie na wystawianie stron do oceny które opierają się na tego typu skryptach (PHP Fusion, Nuked-Klan) itp.
Są osoby, które decydują się na zakup Neostrady TP... oczywiście szanujemy ich !
D3v!l_ziom
obserwator
obserwator

Postprzez jermey Śr mar 21, 2007 09:19 am

a zrobienie swojego template to 5 min roboty :?: pozatym zaczal sie maly offtopic poniewaz pytanie bylo:
Prosze o komentarze co fajne a co do poprawy Very Happy

nie mam zamiaru uczyc sie php poniewaz nie przyda mi sie to a joomla zostala stworzona dla ludzi wiec nie wiem czemu by jej nie urzywac wazne jest tylko to zeby nie robic tego tak jak zawiej czy ktos tam inny ze modyfikuje tylko tresc a z wygladem strony nic nie robi...
>:3 JHB i takie tam...
jermey
początkujący
początkujący

Postprzez Armon Śr mar 21, 2007 16:07 pm

wszystkiego się opłaca uczyć, nawet jeśli Ci sie to nie przyda :P, ważne by rozszerzać swoje horyzonty, zresztą PHP jest bardzo ułatwione i ma wiele podobnych cech z c++.
Life is brutal and full of zasadzkas but sometimes is good while and for this good while warto life ;)
http://videokurs.pl :-)
Armon
zaawansowany
zaawansowany

Poprzednia strona

Powrót do Nasze strony