Promocja językowa LINGO

Moja zaczęta stronka? ;)

Tu można chwalić się stronami swojego autorstwa jak również dawać różne porady związane z tworzeniem stron www.

Moderator: Moderatorzy

Moja zaczęta stronka? ;)

Postprzez Armon Wt lis 14, 2006 23:18 pm

http://www.clc.boo.pl/index.php - zaczynam się bawić w PHP, jakoś mnie ostatnio zaczęło kręcić... szkoda, że nie mam zdolności artystycznych na komputerze ani w realu :P. Proszę komentować... tylko proszę delikatnie hehe, wiem, że strona nie najlepsza, ale jak na pierwszą tego typu to chyba nie tak źle? ;). Jakby ktoś miał fajne stronki jak zrobić taki porządny szablonik, albo jak robi się dobry layout to bardzo bym prosił, jestem chętny wchłaniania każdej napotkanej wiedzy ;). :twisted:

Oczywiście na razie stronka nie posiada wielu rzeczy, ale w linkach znajduje się ten kurs :D, bo jest naprawdę świetny szkoda tylko, że jeszcze nie cały :).
Armon
zaawansowany
zaawansowany

Postprzez Marleyo Wt lis 14, 2006 23:57 pm

No stronka prosta, ale ja lubię max proste strony więc OK ;>
Nie przyglądałem się bo nie mam czasu, ale w oczy rzuca się napis "bardzo świetny...." w dziale linki. Zmień to może bo napis bardzo świetny wydaję się troszkę śmieszny ;p
Bardzo dobry - OK ;>
Świetny - sam w sobie jest super i w ogóle więc dodanie jeszcze bardzo jest trochę dziwne ;p
Ale ja też jestem dziwny, więc może mam shizy ;p
...Słyszałem i zapomniałem, czytałem i zapamiętałem, działałem i zrozumiałem...
Google - aurea mediocritas ;>
Marleyo
zaawansowany
zaawansowany

Postprzez mnabialek Śr lis 15, 2006 00:21 am

Polecałbym zmianę kolorystyki, bo niestety tego niebieskiego na czarnym tle to ledwo da się przeczytać...

Z resztą z tym czerwonym też nie jest najlepiej ;)
Promocja na abonament w serwisie - kup lub poleć innym - szczegóły na Abonament w serwisie
mnabialek
Administrator
Administrator

Postprzez Armon Śr lis 15, 2006 11:27 am

bardzo świetny to podwójna superlatywa?? a kurs jest jaki? ;) trzeba podkreslic :D

No właśnie na czarnym to trudno znaleść dobry kolor... biały niby... ale to taki normalny kolor ;P, jeszcze pozostaje pomarańcz, albo złoty hm...
Life is brutal and full of zasadzkas but sometimes is good while and for this good while warto life ;)
http://videokurs.pl :-)
Armon
zaawansowany
zaawansowany

Postprzez Toxx Śr lis 15, 2006 11:45 am

Ja zawsze niemoge dobrać kolorów do stron wiec przeważnie daje jakiś kolor + białe tło. Często to ładnie wygląda
Toxx
obserwator
obserwator

Postprzez No name Pn lut 12, 2007 21:12 pm

bardzo dobra ta stronka

TrocXe kolorki by się możno się zmienić się kolor się x]
Obrazek
Wysssam ci mózg
No name
obserwator
obserwator

Postprzez Armon N mar 18, 2007 14:51 pm

Hmmm zmieniłem trochę wygląd strony... chyba jest lepiej? ;) Trzeba jeszcze buttony dopracować ;]
Life is brutal and full of zasadzkas but sometimes is good while and for this good while warto life ;)
http://videokurs.pl :-)
Armon
zaawansowany
zaawansowany

Następna strona

Powrót do Nasze strony