Promocja językowa LINGO

Moja strona

Tu można chwalić się stronami swojego autorstwa jak również dawać różne porady związane z tworzeniem stron www.

Moderator: Moderatorzy

Moja strona

Postprzez tadzio99 Wt maja 29, 2007 22:48 pm

http://www.strukturazhp.yoyo.pl

Mam cztery uwagi:
1. Nie przestraszcie się tematyką strony.
2. Wiem, że strona nie obfituje jakoś szczególnie w tekst.
3. Generalnie strona działa we wszystkich przeglądarkach, jedynie w IE wyśrodkowanie nie wychodzi.
4. Zachęcam wszystkich do konstruktywnej krytyki.
tadzio99
obserwator
obserwator

Postprzez GaWroN Śr maja 30, 2007 00:20 am

No znawca nie jestem :P ale strona raczej bardzo prosta. Niestety jakby byla duzo bardziej rozbudowana a chcialbys cos zmodyfikowac np w menu to bys sie opracowal bo strona nie jest oparta ani na php ani na ramkach i trzeba by to zmieniac na kazdej z podstron :? :P Ale to ma byc strona na jakis stopien czy cos :P to mysle ze nie ma sie co przemeczac :lol: 8)
GaWroN
początkujący
początkujący

Postprzez tadzio99 Śr maja 30, 2007 18:35 pm

Tak GaWroN to jest strona zrobiona na stopień odkrywcy (takowe istnieją w ZHP, nie będę wnikał do czego służą bo byś się zanudził). Wiem, że strona jest prosta ale trzeba zaczyńać od czegoś łatwiejszego, a nie tworzyć odrazu cały portal.
tadzio99
obserwator
obserwator

Postprzez Armon Śr maja 30, 2007 19:58 pm

Mi się tam takie stronki najbardziej podobają. Osobiście nie przepadam za setkami banerów i innymi bajerami, bo to tylko się długo wczytuje. Przydałaby się na stronce minimalna wysokość - gdzieś z 600px.
Life is brutal and full of zasadzkas but sometimes is good while and for this good while warto life ;)
http://videokurs.pl :-)
Armon
zaawansowany
zaawansowany

Powrót do Nasze strony